MyStar® gaat helemaal over u

Wat als diabetes uw leven nu eens minder zou beheersen?

MyStar®van Sanofi is uw referentie voor diabetes management.

We streven ernaar u producten en informatie te geven waarop u kunt vertrouwen. Op die manier kunt u uw eigen gezondheid beter dan ooit opvolgen.

Hier op mystarsanofi.be komt u alles te weten over diabetes, over onze innovatieve hulpmiddelen en applicaties en kunt u toegang krijgen tot ondersteuning.

We willen u helpen om optimaal te genieten van het leven, ook op onverwachte momenten. Zo kunt u zich ten volle concentreren op alles wat het leven te bieden heeft!

Over Sanofi

Samen grenzen verleggen

Sanofi is al bijna 90 jaar marktleider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van diabetesgeneesmiddelen en de productie van insuline. Onze ontwikkeling begon bij de eerste productie van insuline en ging vervolgens verder met de ontwikkeling van insuline glargine. Daar stopte het echter niet: we willen nu de regeneratie van insulineproducerende cellen in het lichaam onderzoeken.

Naast onze insulineproducten bieden we intelligente systemen voor bloedglucosemonitoring (BGM), insulinepennen en aan diabeteszorg gerelateerde services.

Bij Sanofi willen we het beheersen van een complexe ziekte vereenvoudigen, zowel voor mensen met diabetes als hun zorgverleners. We willen iedereen de kans geven optimaal te genieten van het leven, met of zonder diabetes.