Contacteer ons

Voor contact, gelieve dit te gebruiken.

Wenst u een bijwerking te melden, gelieve dan een mail te sturen naar onze afdeling Geneesmiddelenbewaking: pharmacovigilance.belgium@sanofi.com

Opmerking: dit formulier dient niet om algemene vragen te stellen over een behandeling noch over ongewenste bijwerkingen. Neem direct contact op met uw zorgverlener als u vragen hebt over uw gezondheidstoestand, de producten van Sanofi onder medisch voorschrift of voor advies over uw behandeling.

Bent u een zorgverlener, volg dan de geldende procedures in plaats van dit formulier te gebruiken.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens
* Ik ben...

 
 
 
 
 
Contactgegevens
 
 
 
 
 
Bericht
 
 
Anti-spam beveiligingsprocedure

Deze procedure is bedoeld om Sanofi te beschermen tegen e-mails automatisch gegenereerd.

 
*

 
 

We zullen ons best doen om tijdig te reageren op uw vraag.

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor het gamma MyStar®!

De hierboven vermelde persoonsgegevens, evenals de gegevens die u per electronische mail zou opsturen, zullen enkel worden gebruikt in het kader van uw aanvraag voor meer informatie over MyStar Extra® en BGStar®. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen enkel worden gebruikt om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, wijziging, correctie en het schrappen van uw bovenstaande persoonlijke gegevens en dit op eenvoudige aanvraag.