Garantie & registratie

Dank u voor het kiezen van MyStar Extra® en BGStar® producten om u te helpen bij de dagelijkse opvolging van uw diabetes.

Uw bloedglucosemeter wordt geleverd met een garantie, die geldig wordt als u dit formulier hebt ingevuld. Registreer nu uw meter om op de hoogte te blijven van belangrijke garantie-informatie en ondersteuning.

Velden met een * zijn verplicht.

Registreer uw bloedglucosemeter

      MyStar Extra®                  BGStar®

MyStar Extra<sup>®</sup> BGStar<sup>®</sup>
*

 
 
 
Uw contactgegevens
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taal

 
Gebruiksvoorwaarden
* Garantie

 
Informatie

 

onderwerpen zoals wijzigingen in de App en de software horend bij de bloedglucosemeters, product-updates, vernieuwingen van de bloedglucosemeters en diabetesbehandeling, algemene informatie over diabetes, bijeenkomsten, eventuele promotionele activiteiten en om zo nodig naar uw feedback over de producten en services te kunnen vragen. Ik kan echter op elk ogenblik deze optie schrappen of wijzigen via het gratis nummer 0800-24 707.

 

We zullen ons best doen om tijdig te reageren op uw vraag.

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor het gamma MyStar®!

De hierboven vermelde persoonsgegevens, evenals de gegevens die u per electronische mail zou opsturen, zullen enkel worden gebruikt in het kader van uw aanvraag voor meer informatie over MyStar Extra® en BGStar®. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen enkel worden gebruikt om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, wijziging, correctie en het schrappen van uw bovenstaande persoonlijke gegevens en dit op eenvoudige aanvraag.